Idejna rešenja za novi most

VIDEO K9: Predstavnici kineske kompanije CRBC predstavili su juče više idejnih rešenja za izgradnju novog mosta preko Dunava gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću, a sastanku je, između ostalih, prisustvoavo i v.d. direktora ''Koridora Srbije'' Aleksandar Antić.

0
24

Predstavljanjem idejnih rešenja i sastanak spredstavnicima kineske kompanije CRBC, Novi Sad je nekoliko koraka bliže izgradnji četvrtog mosta preko Dunava, izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević.

S kineskim partnerima je razgovarano o nekoliko mogućih tehničkih i vizuelnih rešenja novog mosta kojem će ime izabrati Novosađani, naveo je Vučević i dodao da su u toku užurbane radnje kako bi se što pre došlo do početka izgradnje, uključujući i posao oko eksproprijacije i sa bačke i sa sremske strane.

Gardonačelnik je istakao da će za desetak dana biti održan još jedan sastanak u ovom sastavu.

U Novom Sadu je u toku realizacija brojnih kapitalnih projekata, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i dodao da će biti izgrađen još jedan most koji će biti deo Fruškogorskog koridora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.