I ove zime topli radijatori

VIDEO K9: Grejna sezona protiče bez komplikacija, a radovi u Kineskoj četvrti realizuju se planiranom dinamikom, kažu u Javno komunalnom preduzeću Novosadska toplana.

227

Radijatori Novosađana topli su i ove zime, a grejanje plaćaju jeftinije zahvaljujući odluci Toplane da ponovo snizi cene svojih usluga.

Svih šest toplotnih izvora u sistemu daljinskog grejanja Novosadske toplane su u funkciji i, kako kažu u ovom preduzeću, nesmetano isporučuju toplotnu energiju kako za grejanje tako i za pripremu tople potrošne vode.

“U skladu sa spoljnom temperaturom isporučuje se potrebna količina toplotne energije za zagrevanje odnosno za održavanje projektovanih, odnosno optimalnih temperatura u domovima i poslovnim prostorima naših korisnika”, rekla je Ivana Stanimirović, portparolka JKP Novosadska toplana.

Radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže, kako je rekla, završeni su tokom građevinske sezone, a ono što je još uvek aktuelno je izgradnja vrelovoda i priključaka u Kineskoj četvrti.

“Radimo u Kineskoj četvrti, s obzirom da smo učesnik projekta “Novi Sad 2021″ u okviru ovog velikog projekta Novosadska toplana o sopstvenom trošku gradi vrelovodnu mrežu i priključke za novoizgrađene objekte u Kineskoj četvrti, pored ovoga radi se i na priključenju objekata Kliničkog centra Vojvodina koji do sada nisu bili priklučeni na naš sistem. Dakle, nakon završetka svih tih radova koji će se odvijati i u prvoj polovini naredne godine, svi objekti Kliničkog centra biće na našem sistemu, što znači da će isporuka toplotne energije biti znatno pouzdanija i kvalitetnija”, navela je Stanimirović.

Za sada, kako je rekla, ne postoje veće komplikacije koje se tiču isporuke toplotne energije i nema razloga da građani ne budu zadovoljni ni ostatkom grejne sezone.

“Naši korisnici tokom predstojećih prazničnih dana kao i do poslednjeg dana grejne sezone, mogu da očekuju tople domove, dakle kao što sam rekla sa spoljnom temperaturom i režim rada svi korisnici koji imaju bilo kakve primedbe, pitanja ili sugestije kada je u pitanju rad Novosadske toplane mogu da nam se obrate na broj 0800100021, poziv na ovaj broj je besplatan”, istakla je Stanimirović.

Ona je dodala i da su korisnicima Novosadske toplane otvorena vrata Odseka za odnose sa potrošačima u Ulici Vladimira Nikolića br. 1, radnim danima od 7 do 20 i subotom od 9 do 13 časova, za sva pitanja koja ih budu zanimala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.