Humanost u MZ Omladinski pokret

VIDEO K9: Mesna zajednica Omladinski pokret organizovala je humanitarnu akciju koja će trajati do 17. marta, a cilj akcije je prikupljanje pomoći za ustanove i korisnike socijalnog tipa.

0
556

Dva puta godišnje MZ Omladinski pokret organizuje humanitarnu akciju skupljanja potrepština za pomoć Sigurnoj ženskoj kući, Svratištu za decu ulice, Dnevnom prihvatilištu za odrasle i Domu u Veterniku.

“Konkretno je potrebno veš, krevetnine, ćebad, trenerke, majice, obuća i sredstva za higijenu”, navela je Ljubica Jakovljević Knežević iz MZ Omladinski pokret.

Ona je dodala da se mogu doneti i peškiri, donji veš i pidžame.

Akcija traje do 17. marta, kada će predstavnici Sigurne ženske kuće, Svratišta i Doma u Veterniku doći da preuzmu svu pomoć koja je sakupljena.

“Ljudi mogu da donesu svakog dana do 17. marta, samo da je čisto, opeglano, da nije pocepano i prljavo”, istakla je Jakovljević Knežević.

Pomoć u navedenom periodu možete odneti radnim danima u MZ “Omladinski pokret” (Omladinskog pokreta 11), ponedeljkom i sredom od 7,30 do 12, i od 17 do 20 sati, a utorkom, četvrtkom i petkom od 7,30 do 15,30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.