Humanitarno veče za Miloša Gutešu

VIDEO K9: Sutra će na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu nastupiti stand up komičar Srđan Dinčić, na humanitarnoj večeri organizovanoj za prikupljanje novca za lečenje sugrađanina Miloša Guteše.

121

U petak, 15. novembra na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu biće organizovano humanitarno veče sa kojeg je sav prihod namenjen u humanitarne svrhe, za lečenje našeg sigrađanina Miloša Guteše.

“Imali smo tu sreću i dobru volju Srđana Dinčića, stand up komičara da se odazove na naš pozivi da to humanitarno veče uveliča svojim prisustvom. Sav prihod od prodatih ulaznica i svi dobrovoljni prilozi kojii će se stavljati u kutiju koja će biti postavljena će ići za lečenje našeg druga i saradnika Miloša Guteše koji se već treći put bori sa tumorom i nadamo se poslednji put”, rekao je Zoran Tubić, jedan je od organizatora događaja.

Ovo nije prva akcija organizovana za pomoć Milošu Guteši, a Tubić se nada da će biti poslednja koja je potrebna za lečenje njegovom prijatelju.

Stand up komičar Srđan Dinčić nastupiće u 20,30 časova u amfiteatru ovog fakulteta.

S obzirom da su karte za ovo humanitarno veče već rasprodate, formiran je sajt www.milosgutesa.com na kojem se nalaze sve informacije o načinima uplate za zainteresovane koji su u mogućnosti da pomognu Milošu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.