Humanitarno veče za Deju u Veterniku

VIDEO K9: Jedanaestogodišnji Dejan Jakovljević iz Veternika operisao je mrežnjaču u Rusiji marta 2016. godine i od tog dana mora 4 puta godišnje da prima terapije. Njegovi sugrađani žele da mu pomognu, te tim povodom organizuju humanitarno veče "Svi za Deju!"

0
466

Dejan Jakovljević, pre godinu dana dobio je bitku sa teškom operacijom mrežnjače, međutim njegova borba tu nije završena.

Dejan vidi uz pomoć naočara, ide u školu, bavi se sportom, ali doživotno mora da prima terapiju, a čeka ga i još jedna operacija u Rusiji. U suprotnom, preti mu gubitak vida, a već sada pred svaku sledeću terapiju, trpi jake glavobolje.

“Znači, on svaka 4 meseca treba da plati po 600 evra, to je znači godišnje 2.400. Plus, trebaće mu za put za Rusiju, smeštaj i hranu za njega i za majku, za operaciju, tj. za snimanje i dijagnostiku. Tako da, stvarno se trudimo na sve načine da im pomognemo”, rekla je Sandra Tomić iz Udruženja građana “Iz drugog ugla”.

Humanitarno veče za Deju biće održano 31. marta u Veterniku, sa početkom u 20 časova. Biće postavljena humanitarna kutija za prikupljanje novčane pomoći, gde će svako ko dođe moći da ostavi onoliko koliko može.

“Ovim putem opet pozvala bih ljude u petak da dođu u Veternik, da nas podrže.Nastupiće Apsolutno romantično, Zlatko Griva i stand-up komičari iz Novog Sada”, navela je Tomić.

Roditelji su se do sad snalazili kako su znali i umeli, ali su sada u velikom problemu i mole sve ljude dobre volje da im pomognu da se sakupi novac za Dejanovo dalje lečenje.

Svi građani koji nisu u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom koncertu, a žele da daju prilog, isti mogu da uplate na račun Dejana Jakovljevića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.