Humanitarni Vidovdanski koncert

VIDEO K9: Kolo srpskih sestara Eparhije bačke organizuje tradicionalni humanitarni Vidovdanski koncert na SPENS-u u četvrtak, 25. juna.

0
71

Tradicionalni Vidovdanski koncert u organizaciji Kola srpskih sestara Eparhije bačke, zakazan je za 25. jun u amfiteatru SPENS-a. Umesto kupovine ulaznica posetioci mogu ostaviti i dobrovoljni prilog u kutijama koje će biti raspoređe ispred amfiteatra, a sva prikupljena sredstva namenja su lečenju bolesne dece.

Učesnici koncerta su poznati novosadski glumci, umetnici, pisci i muzičari, koji će koncert, kako je najavila Tubin, početi pesmom Vidovdan.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, članice Kola srspkih sestara potrudiće se da tokom koncerta budu ispoštovane sve mere protiv širenja zaraze kovida 19. Preporuka posetiocima je da na koncert dođu sa zaštitnim maskama a biće i označena mesta na koja će moći da se sedne, kako bi bila ispštovana fizička distanca.

Zbog korona virusa aktivnosti Kola srpsih sestara su zastala na dva meseca, rekla je Tubin, a prva nakon vanrednog stanja bila je godišnja Skupština na kojoj je prikazan detaljan izvešaj o radu Kola u prošloj godini.

Nakon Vidovdanskog koncerta, sledeća humanitarna akcija koju će u julu organizovati Kolo srpskih sestara Eparhije bačke jeste Slikarska kolonija Sremskoj Kamenici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.