Humanitarni turnir u OŠ “Jovan Popović”

VIDEO K9: U novosadskoj Osnovnoj školi Jovan Popović sutra će biti održan humanitarni turnir organizovan za pomoć u lečenju majke jednog od učenika ove škole.

0
82

Kako bi pomogli u prikupljanju sredstava za lečenje majke jednog od učenika, a koja je i korisnica Fondacije “Budi human”,  Učenički parlament Osnovne škole „Jovan Popović“ pokrenuo je akciju koja će biti realizovana u utorak, 8. novembra, u ovoj školi.

Utakmica između učenika i nastavnika biće održana od 13 do 14 časova u dvorištu osnovne škole, ulaz je besplatan, a kutija za donacije biće izložena na vidnom mestu.

Utakmice će biti odigrana u fudbalu i košarci, a ako vremenski uslovi ne budu dozvoljavali odigravanje na otvorenom, biće održane u istom terminu u fiskulturnoj sali ove osnovne škole. Ulaz je besplatan, a kutija za donacije biće izložena na vidnom mestu.
Majka dečaka koji pohađa ovu školu je ove godine obolela od tumora na mozgu i dijagnostifikovan joj je najagresivniji i najprogresivniji vid kancera mozga. Za njeno lečenje potreban je odlazak u inostranstvo kako bi primila personalizovanu vakcinu i zadobila sve tretmane daljeg lečenja. Majka dvoje dece, dečaka i devojčice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.