“Humanitarni ponedeljak” za Stefana

VIDEO K9:Naredna humanitarna akcija ponedeljkom na Štrandu namenjena je za pomoć u lečenju osamnaestogodišnjeg sugrađanina koji se bori sa posledicama povrede kičme.

0
10

Akcija “Humanitarni ponedeljak” na Štrandu u ponedeljak 18. septembra, biće namenjena Stefanu Kalabi (18) učeniku Medicinske škole koji je nakon pada sa četvrtog sprata u oktobru prošle godine zadobio teške povrede kičme.

Nakon dve operacije, uz svakodnevnu aktivnu fizikalnu terapiju i lekove, još uvek ima problema sa oporavkom leve noge i sredstva su mu potrebna za nastavak lečenja pošto što su roditelji iscrpeli sva finansijska sredstva.

Ponedeljkom se ulaz na gradsku plažu ne naplaćuje, a kartu menjaju dobrovoljni prilozi posetilaca koji ih, u skladu sa svojim mogućnostima, prilažu u kutije postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Iz Gradskog zelenila navode da je u akciji prikupljanja sredstava za lečenje Nataše Minić prikupljeno ukupno 94.750 dinara te pozivaju sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve donesu na glavnu blagajnu Štranda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.