“Humanitarni ponedeljak” za Miroslava

VIDEO K9: Na novosadskom kupalištu Štrand u ponedeljak će biti ponovljena humanitarna akcija prikupljanja pomoći Miroslavu Đurovki iz Kisača.

0
9

Zbog lošeg vremena i malog broja posetilaca prošlog ponedeljka na Štrandu, 9. septembra biće ponovljena humanitarna akcija prikupljanja pomoći za Miroslava Đurovku iz Kisača.

Ovom sedmogodišnjem dečaku je zdravlje ugroženo zbog mnoštva dijagnoza i višestruke ometenosti, prima kašastu hranu preko šprica i nije sposoban da se samostalno kreće, što iziskuje svakodnevne posete lekarima i znatna materijalna sredstva za lečenje i negu.

Ponedeljkom se ulaz na gradsku plažu ne naplaćuje, a kartu zamenjuju dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima koje mogu da ostave u kutije postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Miroslava Đurovke, prošlog ponedeljka prikupljeno je 35.160 dinara, saopšteno je iz Gradskog zelenila, koje poziva sugrađane koji imaju potrebu za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve donesu na glavnu blagajnu Štranda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.