Humanitarni ponedeljak za Milenka

VIDEO K9: 20. septembra će akcija „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu biti posvećena prikupljanju pomoći tridesetsedmogodišnjem  Milenku Jovinu koji boluje od  akutne limfoblastne leukemije.

0
8

Akcija „Humanitarni ponedeljak 20. septembra biće namenjena tridesetsedmogodišnjem Milenku Jovinu kojem je odlaskom u kovid centar zbog simptoma sličnih kovid virusu pre nekoliko meseci ustanovljena dijagnoza akutne limfoblastne leukemije.

Novac mu je potreban za zračne terapije u inostranstvu i transplantaciju koštane srži, specijalističke i kontrolne preglede, za rehabilitaciju kao i za putne troškove i smeštaj.

Ponedeljkom se ulaz na gradsku plažu ne naplaćuje, a umesto karte posetioci ostavljanju dobrovoljne priloge u skladu sa svojim mogućnostima u kutije postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Pavlov Danila prošlog ponedeljka prikupljeno je 65.050 dinara, a iz Grdskog zelenila pozivaju sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve donesu na glavnu blagajnu Štranda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.