“Humanitarni ponedeljak” za Lenku

VIDEO K9: Akcija Humanitarni ponedeljak na Štrandu će 29. maja biti organizovan za Lenku Lazarević koja boluje od leukemije.

0
23

Humanitarni ponedeljak na Štrandu, 29. maja, namenjen je Lenki Lazarević kojoj je sa deset meseci otkrivena akutna limfoblastna leukemija.

Nakon 9 meseci intenzivnog bolničkog lečenja i terapije održavanja, bolest se nažalost vratila. Jedina nada za njeno potpuno izlečenje je hitna transplantacija koštane srži. Za operaciju u inostranstvu i njeno dalje lečenje potrebno je prikupiti 300.000 eura.

I ove sezone se ponedeljkom ulaz na gradsku plažu na Dunavu ne naplaćuje, a kartu zamenjuju dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje građani mogu da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Dimitrija Stankovića proteklog ponedeljka prikupljeno je 97.390 dinara, saopšteno je iz Gradskog zelenila koje poziva sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve donesu na glavnu blagajnu Štranda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.