“Humanitarni ponedeljak” za Konstantina

VIDEO K9: Naredni Humanitarni ponedeljak na Štrandu biće namenjen prikupljanju sredstava za lečenje dvogodišnjeg dečaka iz Novog Sada.

0
13

Akcija „Humanitarni ponedeljak“ 25. jula biće namenjena dvogodišnjem dečaku Konstantinu Pavloviću iz Novog Sada kojem je sa 7 meseci dijagnostikovana retka genetska bolest Megalencefalična leukodistrofija koja je potvrđena genetskim ispitivanjem u Nemačkoj, a ove godine u martu je dobio epilepsiju.

Zbog Konstantinovog kašnjenja u sedenju, puženju i na kraju hodanju potrebne su mu terapije fizioterapeuta i fizijatra, takođe logopedsko- defektološki tretmani i stimulacija orofacijalne regije zbog problema sa gutanjem.

Novac koji će biti prikupljen na Štrandu potreban mu je za terapije i tretmane koji će poboljšati njegovo zdravstveno stanje.

Ponedeljkom se, podsetimo, ulaz na novosadsku plažu na Dunavu ne naplaćuje, a kartu zamenjuju dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Za lečenje Marka Nikolića u protekloj akciji “Hum,anitarni ponedeljak” prikupljeno je ukupno 215.840,00 dinara.

Iz Gradskog zelenila pozivaju sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve donesu na glavnu blagajnu Štranda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.