“Humanitarni ponedeljak” za Borislava

VIDEO K9: Na Štrandu će 2. avgusta biti nastavljena akcija Humanitarni ponedeljak tokom koje će sav prihod biti namenjen lečenju dečaku Borislavu Stanojeviću koji boluje od cerebralne paralize.

0
9

Akcija „Humanitarni ponedeljak 2. avgusta na Štrandu biće namenjena Borislavu Stanojeviću, detetu iz blizanačke trudnoće, kojem su, kada je napunio godinu dana primećeni motorički problemi, a sa četiri godine mu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza.

Novac mu je potreban za hirurške zahteve i dopaminsku terapiju sa dijagnostikom u inostranstvu, kao i ortopedska pomagala kako bi stao na noge i napravio svoje prve korake.

Ponedeljkom se ulaz na gradsku plažu ne naplaćuje, a umesto toga posetioci ostavljaju dobrovoljne priloge, prema svojim mogućnostima, u kutije postavljene uz kapije od 8 do 19 časova. 

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje blizanaca Sare i Andreja protekla dva ponedeljka ukupno je prikupljeno 139.590 dinara, saopšteno je iz Gradskog zelenila koje podseća sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.