“Humanitarni ponedeljak” za Anabelu

VIDEO K9: Humanitarni ponedeljak na Štrandu 7, avgusta biće namenjen za pomoć četrnaestogidšnjoj Anabeli Kulačanin koja ima Daunov sindrom.

0
61

Akcija „Humanitarni ponedeljak“ na novosadskom Štradu 7. avgusta biće namenjena Anabeli Kulačanin, četrnaestogidšnjoj devojčici koja ima Daunov sindrom, sa brojnim tegobama izazvanim posledicama ove bolesti, zbog čega su joj potrebne terapije defektologa, fizioterapeuta, logopeda, dermatologa.

Njena majka je samohrani roditelj, nezaposlena, žive u podstanarskom stanu, što dodatno otežava njihovu ionako tešku situaciju. Prikupljena sredstva biće namenjena za neophodne terapije kao i adekvatna pomagala, naočare, lekove i suplemente za poboljšanje stanja u kom se Anabela nalazi.

Ponedeljkom se ulaz na gradsku plažu ne naplaćuje, a kartu zamenjuju dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima koje prilažu u ktije postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

U akciji prikupljanja sredstava za Andreja Glavonjića, prošlog ponedeljka, ukupno je prikupljeno 190.140 dinara, a iz Gradskog zelenila podsećaju sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.