“Humanitarni ponedeljak” ponovo za Mihajla

VIDEO K9: Naredna humanitarna akcija ponedeljkom na Štrandu namenjena je za pomoć u lečenju sedamnaestogodišnjeg sugrađanina koji ima poremećaj iz autističnog spektra.

0
8

U ponedeljak 13. maja, akcija Humanitarni ponedeljak na Štrandu biće ponovljena za Mihajla Dubravca koji ima autizam, jer je prethodnog ponedeljka zbog loših vremenskih prilika prikupljeno samo 22.270 dinara, navode iz Gradskog zelenila.

S obzirom da je prikupljen iznos manji od 60.000 dinara, Pravilnikom o sprovođenju akcije, Mihajlo je dobio priliku da i 20. maja sugrađani prikupljaju novac koji je ovom sedamnaestogodišnjaku potreban za neophodne brojne terapije, fizioterapeuta, logopeda, banjskog lečenja, hiperbarične komore, suplemente kao i kondicione treninge. Ulaz na novosadski Štrand se ponedeljkom ne naplaćuje, a kartu zamenjuju dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Iz Gradskog zelenila podsećaju sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.