Humanitarni koncert za lečenje male Helene u utorak u Fabrici

Humanitarni koncert za lečenje male Novosađanke Helene V, koja boluje od zloćudnog tumora grudnog koša, održaće se u utorak, 26. septembra u SKC Fabrika.

0
52
FOTO/ Facebook: SKCNS Fabrika

Nastupiće: Miloš Zubac i Sonja Segić, kao i bendovi Krugeri, Rock Apoteka, Supernatural i Nenad Pagonis & CO.

Specijalni gosti večeri biće ekipa “Državnog posla”.

Helena je rođena 2022. godine i bezbrižno detinjstvo joj je prekinula dijagnoza zloćudnog tumora između srca i pluća. Deo tumora odstranjen je u Dečijoj bolnici, ali je lečenje neophodno hitno nastaviti u inostranstvu. 

Devojčica je do sada primila četiri ciklusa hemioterapije, a čeka je još jedna teška operacija grudnog koša u inostranstvu, kako bi se u što većem delu odstranio primarni tumor. Nakon operacije i hemioterapije, biće potrebna zračenja, transplantacije koštane srži i imunoterapija, sve u zavisnosti od stanja i progresije neuroblastoma (tumora).

Heleni i njenoj porodici je neophodna pomoć svih ljudi dobre volje u vidu donacija kako bi se u što kraćem roku prikupio potreban iznos za lečenje.

Možete pomoći dolaskom na humanitarni koncert – ulaznice po ceni od 500 dinara moći će da se kupe na biletarnici Fabrike, koja će biti otvorena od 19 časova. Koncert počinje u 20 časova.

Takođe, pomoć možete uputiti slanjem SMS poruke sadržaja 1550 na broj 3030.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.