Humanitarni ITA fudbalski turnir u Čikagu. Na lutriji izvučen kamion

VIDEO K9: I ove godine održan je tradicionalni međunarodni fudbalski ITA turnir kod Čikaga, ma kojem je učestvovalo 30 ekipa. Ovaj turnir je humanitarnog karaktera, a poseban kuriozitet je lutrija na kojoj je glavna nagrada kamion vredan 65.000 dolara.

0
146

Tradicionalni internacionalni turnir u fudbalu koji svake godine organizuju kompanije “Compass Holding” i “International Trucking Association” protekao je i ovoga puta veoma uspešno.

Na turniru koji se održao u mestu Burr Ridge u blizini Čikaga učestvovalo je 30 ekipa a utakmice su odigrane tokom vikenda. Pobedu na turniru odnela je ekipa “MGR Freight Systems” osvojivši prvo mesto i nagradu od 3,500 dolara. Drugo mesto osvojila je ekipa “RD Expedited” ($2,500) a treće mesto pripalo je ekipi “Compass Holding LLC“($1,500) .

Sve tri ekipe svoje novčane nagrade dale su u dobrotvore svrhe bolnici “Shriners Hospitals for Children” koja se bavi lečenjem bolesne dece iz celog sveta.

Tokom turnira sakupljena su značajna novčana sredstva za dečiju bolnicu od strane takmičara, publike i posetioca, a vlasnik kompanije “Compass Holding” Roy Dobrašinović, koji se tokom turnira veoma zauzeo da se prikupi što više novca, rekao je da će domaćin događaja “International Trucking Association” duplirati sakupljeni iznos.

Andre Vukić iz Niša ovogodišnji je dobitnik kamiona “Freightliner” u vrednosti od 65.000 dolara koji dodeljuje “ITA”. Ključeve kamiona Andreji je dodelio proslogodišnji dobitnik a vlasnik Kompasa, Roj Dobrašinović čestitao mu je i poželeo uspeh.

(Prilog Srpske Televizije SAD)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.