Humanitarni bazar za Boška Gugletu

VIDEO K9: Humanitarni bazar za Boška Gugletu koji boluje od spinalne mišićne atrofije, biće održan u sredu, 16. juna ispred vrtića ,,Guliver“ na Novom Naselju.

0
104

Deca iz vrtića ,,Guliver“ na Novom Naselju, u sredu će sa svojim vaspitačicama organizovati bazar na kojem će prodavati stvari kako bi sakupili novac za svog petomesečnog sugrađanina Boška Gugletu koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

U periodu od 14 do 17 časova, svi ljudi dobre volje moći će da dođu ispred vrtića ,,Guliver“ i daju doprinos za lečenje malog Boška.

Sugrađani će moći da kupe sve što deca naprave u vrtiću kroz radionice. Pored igračaka, prodavaće magnete, hranilice za ptice i čestitke.

Tamara Rajčević, zaposlena u ovom vrtiću, kaže da deca od malih nogu uče o empatiji, kao i da su oni najbolji učitelji kako pružiti bezuslovnu ljubav i pomoć.

Petomesečni Boško Gugleta boluje od spinalne mišićne atrofije, retke i smrtonosne bolesti koja se manifestuje postepenom atrofijom mišića i gubitkom osnovnih životnih funkcija kao što su hodanje, disanje i gutanje hrane. Za lek i troškove lečenja u inostranstvu potrebno je prikupiti 2,5 miliona evra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.