Humanitarni bazar u Zrenjaninu

VIDEO K9: Na humanitarnim bazarima, održanim protekle subote na tri lokacije u Zrenjaninu, prikupljemo je 378.840 dinara za lečenje Lane Jovanović. Bazari su organizovani na glavnoj pijaci, na pijaci na Bagljašu i u naselju Mala Amerika.

6

Protekle subote Zrenjaninci su se udružili u humanitarnoj akciji kako bi sakupili novac za lečenje Lane Jovanović, koja je rođena 2019. godine i koja se od trećeg meseca života bori sa spinalnom mišićnom atrofijom za čije lečenje je potrebno više od dva miliona dolara.

Na tri lokacije u gradu, na glavnoj pijaci, pijaci na Bagljašu i u naselju Mala Amerika organizovani su humanitarni bazari na kojima je prikupljeno 378.840 dinara.

Učešće je uzeo veliki broj naših sugrađana koji su prodavali kiflice, pogačice, palačinke, slatkiše, igračke, rukotvorine i slično.

Odličan je bio i odziv onih koji su kupovali na ovim bazarima i tako dali svoj doprinos u prikupljanju novca koji je uplaćen na račun za lečenje male Lane.

Na skoro 40 improvizovanih tezgi na takozvanom krugu u Maloj Americi prikupljeno je 152.680 dinara. Za akciju su mnogi saznali od svojih prijatelja i rado su se uključili da pomognu u borbi za Lanino izlečenje.

Humanitarni bazari se u gradovima širom Srbije održavaju već neko vreme, Zrenjanin se priključio protekle subote, a naši sugrađani najavljuju ovakve bazare i za naredni period.

U iščekivanju novih humanitarnih bazara na kojima možete donirati novac za lečenje Lane Jovanović možete poslati SMS poruku sa brojem 808 na 3030 ili novac možete uplatiti direktno na dinarski ili devizni račun.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.