Humanitarni bazar u Zmajevu

VIDEO K9: U subotu će u centru sela Zmajevo biti održan novi humanitarni bazar u organizaciji Udruženja "Sanjalice Zmajevo".

0
78

Udruženje “Sanjalice Zmajevo” predstojeće subote organizuju još jedan humanitarni bazar, a sav novac koji tom prilikom bude prikupljen, namenjen je za lečenje Maje Spasojević, Zmajevčanki koja boluje od karcinoma i dečaka Jovana Panajotova iz Kucure.

Takođe, članice ovog udruženja će pripremiti i donaciju u vidu proizvoda kako bi podržale akciju prikupljanja paketića Udruženja građana Novi Sad. Ovaj događaj uveličaće đaci nižih razreda škole “Jovan Jovanović Zmaj”, a bogatu ponudu na tezgama, svojim radovima će dopuniti i mališani iz vrtića “Zvezdani Gaj” i škole “Aleksa Šantić” iz Stepanovićeva, kao i predškolci vrtića “Ciciban”. 

Udruženje “Sanjalice Zmajevo” pomoglo je do sada više porodica iz Zmajeva,  donacijama odeće, obuće, namirnicama, novčano, zatim oko zaposlenja, rešavanja osnovnih uslova za život, podržalo donacijama sklanjanje pasa sa ulica, a bili su podrška i u nekoliko humanitarnih kvizova.

U dosadašnjem radu, pored Zmajeva, pomogli su manastiru na Kosovu i Metohiji, svratištu, a kroz nekoliko bazara i u lečenja više dece iz Fondacije “Budi human”.

Slali su i donacije za akcije prikupljanja novogodisnjih paketića, spremali obroke ili kupovali od drugih udruženja za one kojima su najpotrebniji.

Humanitarni bazar u Zmajevu biće održan 17. decembra od 17 časova u centru ovog sela.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.