Humanitarni bazar na Petrovaradinu

VIDEO K9: Humanitarni bazar za Aniku, Olivera i Minju biće održan u nedelju, 15. novembra u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Petrovaradin.

0
348

Da su vatrogasci poznati po svojoj humanosti i ovog puta dokazuje Dobrovljno vatrogasno društvo Petrovaradin koje u svojim prostorijama u nedelju, 15. novembra, zajedno sa građanima Petrovaradina, organizuje Humanitarni bazar za Aniku, Olivera i Minju.

Da biste bili humani ne morate biti vatrogasac. Dovoljno je da uskladu sa svojim mogućnostima pomognete onima kojima je to najpotrebnije.

Pored ovog „zabavnog“ programa tokom bazara prodavaće se peciva, baštenski elementi, ručni radovi, knjige, igračke, garderoba, kuvano vino, kaže Šobić, a novac koji bude prikupljen od prodaje otići će za lečenje ovih mališana.

Podesetimo, dvogodišnja Anika Manić, kao i jednoipogodišnji Oliver Pal Gajodija i Minja Matić boluju od  od smrtonosne neuromišićne bolesti – spinalna mišićna atrofija, tip 1. i potrebna su im sredstva za lečenje u inostranstvu. Pomoć za njihovo lečenje možete uputiti i putem SMS-a – za Aniku 858, za Minju 845 i za Olivera porukau 848 na broj 3030.

“Troje divne dečice, šire svoje ručice, šalju vam svoje osmehe i sanjaju svoje prve korake”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.