Humanitarni bazar ispred vrtića Guliver

VIDEO K9: Vrtić Guliver sutra organizuje Humanitarni bazar za pomoć u lečenju jednoipogodišnje devojčice koja je pohađa ovu ustanovu. Njihova najveća želja je, kako kažu, da ona što pre ozdravi i počne svakodnevno da dolazi u vrtić, igra se i raduje sa svojim drugarima.

0
31

Humanitarni bazar za obolelu jednoipogodišnju Nataliju kojoj je potreban novac za dodatne troškove lečenja, biće održan 22. septembra od 14 do 17 časova ispred vrtića Guliver na Novom naselju.

Mala Natalija je upisana u vrtić Guliver, a njena majka zaposlena je u ovoj ustanovi, pa deca i kolektiv ovog vrtića žele na ovaj način da pomognu svojoj drugarici i koleginici, kako bi se njihova drugarica što pre vratila zdrava i igrala se s njima.

I ovoga puta, kao i pre tri meseca kada su organizovali Humnaitarni bazar za lečenje malog Boška Guglete, Guliveru su se  pridružile i kolege iz drugih vrtića.

Vrtić Guliver pozvao je sugrađane da se u što većem broju sutra odazovu njihovoj humanitarnoj akciji. Artikli koji budu prodavani na bazaru neće imati određenu cenu, već će svako moći da donira onoliko koliko može, u skladu sa svojim mogućnostima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.