Humanitarne “Praznične mrazolije”

VIDEO K9: Danas u Novom Sadu počinju „Praznične mrazolije“, kulturno – humanitarna manifestacija koja će trajati do 23. decembra.

0
52

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika u Novom Sadu će od 19. do 23. decembra biti održana kulturno – humanitarna manifestacija Praznične mrazolije.

Cilj manifestacije je promocija solidarnosti, zajedništva, empatije i humanosti i razvijanje kod dece i mladih svesti o kulturi darivanja.

Ceo program će se odvijati na SPENS-u (teatron u prizemlju) u veremenu od 16 do 20 časova.

Učesnici manifestacije su deca i mladi, štićenici i štićenice institucija sa posebnom humanom i socijalnom misijom – SOS Dečije selo iz Sremske Kamenice, Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Veternika, Svratište za decu i mlade Grada Novog Sada, za koje ove godine novogodišnje paketiće pripremaju brojne novosadske osnovne škole, “Miloš Crnjanski”, “Kosta Trifković” , “Miroslav Antić”, “Đorđe Natošević”, “Sonja Marinković”, “Vasa Stajić”, “Desanka Maksimović”, kao i brojni vrtići.

U tom kontekstu organizatori su pozvali vrtiće, škole, građane, kompanije, da dođu na manifestaciju i svojom dobrom energijom i darovima učine predstojeće praznike štićenicima ovih institucija lepšim i veselijim.

Na punktu „Kutak za dar“ mogu se doneti slatkiši, igračke, školski i higijenski pribor, slikovnice, baby program i drugo uz obaveznu čestitku darodavca.

Ovu akciju su podržale i brojne društveno odgovorne kompanije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.