Humanitarne akcije studenata PMF-a

VIDEO K9: Godinama unazad studenti treće godine hotelijerstva Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo novosadskog PMF-a organizuju humanitarne akcije u okviru praktičnog dela ispita za predmet Animacija i logistika u turizmu. I ove godine realizuju dva takva događaja.

0
331

Studenti treće godine hotelijerstva Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo novosadskog PMF-a tradicionalno i ove godine su, u okviru praktičnog dela ispita iz predmeta Animacija i logistika u turizmu, priredili dve humanitarne tematske večeri, jednu u januaru, a drugu u februaru.

Od 2006, pa do danas su, kako kažu, imali 46 tematskih događaja kao na primer Gypsy Night, Meksičko veče, Italijansko veče, Francusko veče i tako dalje.

“Sama realizacija tih događaja krenula je od profesorke doktor Anđelije Ivkov Džigurski i asistenta doktor Igora Stamenkovića zajedno u realizaciji sa studentima. Ove godine 28. januara od 20.00 časova održaće se tematsko veče pod nazivom Hladno je za Štrand – idemo u Nederland koje je u organizaciji studenata treće godine gde ćemo mi predstaviti Nizozemsku kao izuzetnu turističku destinaciju sa posebnim akcentom na turistički potencijal i njeno kulturno-istorijsko nasleđe kroz celovečernji program”, rekla je Jovana Perić, studentkinja PMF-a.

Kako je kazala, sredstva prikupljena tokom te večeri će putem Fondacije Tate Novosađani biti usmerena za lečenje mališana Nikoline i Koste koji boluju od leukemije.

“Ukoliko želite da obezbedite svoju kartu i budete deo ovog programa i zajedno s nama budete humani, možete je obezbediti na broj 065/514 51 64”, kazala je Perić.

Februarsko tematsko veče namenjeno je udruženju Hanina nada osnovanom 2004. godine sa ciljem da pomogne i pruži podršku porodicama sa decom sa smetnjama u razvoju i invaliditetom.

“Meni je za cilj da vam predstavim drugo veče po redu koje će se održati 4. februara 2020. godine koje nosi naziv Tango zapleši – Argentini se nasmeši. Veče će se zasnivati na tome da se Argentina predstavi kao jedna veoma zanimljiva turistička destinacija uz sve njene specifičnosti i to veče će se akcenat isto staviti na plesu tango koji će kroz ceo program imati svoj neki da kažem svoj udeo”, naveo je Filip Gerhardt, student PMF-a.

Kontakt telefon za ovu priliku je 065/224 09 98, a oba događaja biće održana u restoranu Ribarac na Ribarskom ostrvu. Ulaznica košta 1 000 dinara, a studenti su pozvali sve ljude dobre volje da učestvuju u realizaciji ovih humanitarnih večeri.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.