Humanitarna baletska predstava

VIDEO K9: Predstavnici baletskog studija Stage sa svojim saradnicima uručili su poklon vrtiću Leptirić u vidu nameštaja kako bi unapredili rad i boravak dece u pomenutom vrtiću

0
102

Baletski studio Stage zajedno sa svojim saradnicima devetu godinu za redom organizovao je humanitarno baletsku predstavu za decu u cilju prikupljanja sredstava koja su usmerena za kupovinu potrebne opreme u vidu nameštaja za unapređenje rada i boravka u vrtiću Leptirić.

Baletski igrač i nastavnik u baletskom studiju Stage Aleksandra Tot istakla je da je pomenuta akcija nastala usled višegodišnjeg rada sa decom sa ciljem da svoje umetničko nadahnuće prenese i na njih. 0026
Članice baletskog studija Stage govorile su o svom učešću u humanitarnoj predstavi za decu ali i o učešću u sličnim aktivnostima.
Saradnik sa odnose sa javnošću i marketing Predškolske ustanove Svetlana Simidžija istakla je da se predškolska ustanova rado odaziva humanitarnim akcijama i zahvalila se na uručenoj donaciji koja će omogućiti bolje uslove rada u vrtiću.
Marko Zarubica, predsednik udruženja ,,Budimo ljudi’’ istakao je da je cilj ovakve akcije bio da se fokusiraju na najmlađe a iskoristio je priliku i da se zahvali deci koja su prema njegovim rečima održala lekciju o humanosti.
Ovakve akcije nastaviće se i u narednom periodu kao podsetnik na važne ljudske vrednosti poput hrabrosti, prijateljstva i pravednosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.