Humani studenti Poljoprivrednog fakulteta

VIDEO K9: Na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu danas je realizovana prolećna akcija studenata, dobrovoljnih davalaca krvi.

0
54

Veliki broj studenata Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu odazvao se i ove godinu pozivu da doniraju dragocenu tečnost.

Ovu akciju dugi niz godina organizuje Studentski parlament u saradnji sa fakultetom, Crvenim krstom Novog Sada i Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine.

Zahvaljujući angažovanju saradnika Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, Crvenom krstu, građanima te đacima i studentima koji se u ovom periodu tradicionalno odazivaju akcijama u velikom broju, zalihe krvi svih krvnih grupa u Zavodu napokon su stabilne.

Neki od studenata su davaoci po prvi put, a neki od njih krv su davali više puta. Svi se, međutim, slažu da je dobar osećaj učiniti nešto što će nekom možda spasiti život ili pomoći u lečenju.

Naredna akcija prikupljanja krvi na ovom fakultetu biće održana u novembru, uz edukaciju prethodno sprovedenu edukaciju, kako bi za učešće animirali maksimalan broj studenata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.