“Humani ponedeljak” za Anamariju

VIDEO K9: Zbog lošeg vremena početkom sedmice, tokom "Humanog ponedeljka" orikupljeno je nedovoljno sredstava za lečenje Anamarije Brašnjo, tako da će ova humana akcija za našu sugrađanku biti ponovljena na štrandu u ponedeljak, 30. jula.

277
Zbog kiše prošlog ponedeljka na Štrandu nije bilo mnogo posetilaca, tako da je za Anamariju Brašnjo prikupljeno nedovoljno sredstava, pa će akcija biti ponovljena narednog “Humanog ponedeljka”, 30 jula. 
“Naime, za našu sugrađanku Anamariju Brašnjo, rođenu 2002. godine koja boluje od autizma, skupljeno je negde oko 9,5 hiljada dinara, što je nedovoljno za dodatne terapije defektologa i logopeda, tako da ćemo, eto, i u ponedeljak za nju ponoviti akciju, što je i pravilo. Naš cilja je da se za svakog kome je namenjena akcija skupi onolika količina sredstava sa kojom može da obavi bar deo lečenja”, rekao je Ivan Nožinić, portparol JKP Gradsko zelenilo.
Nožinić je podsetio da je u toku peta sezona akcije Humani ponedeljak na Štrandu i u ime Gradskog zelenila zahvalio sugrađanima koji su svojim donacijama do sada pomogli lečenje 42 osobe.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.