“Humani ponedeljak” do kraja septembra

VIDEO K9: Akcija ,,Humani ponedeljak'' na Štrandu trajaće do kraja septembra, kažu u Gradskom zelenilu. Narednog ponedeljka ova akcija biće ponovljena zbog lošeg vremena početkom ove sedmice i slabe posete gradskoj plaži.

425

Poslednji ponedeljak na Štrandu bio je rezervisan za prikupljanje sredstava za operacije Draganu Jakšiću iz Mola, koji je pre nekoliko godina ostao nepokretan nakon saobraćajne nesreće.

“Njegova porodica se nalazi u dosta teškoj situaciji jer su mu roditelji nezaposleni tako da je to još jedan razlog da se za njega prikupi novac. Nažalost, zbog kiše je poseta Štrandu bila dosta loša, mi smo za dva ponedeljka skupili negde oko 14.000 dinara, tako da smo odlučili da i naredni ponedeljak bude posvećen pomoći za ovog momka iz Mola i nadamo se samo da će nas vreme poslužiti”, rekao je Ivan Nožinić, portparol JKP Gradsko zelenilo.

Tokom pet sezona akcije Humani ponedeljak na Štrandu prikupljeno je oko 8,5 miliona dinara kojima je pomognuto lečenje 45 osoba.

“Ovo je, inače peta sezona kako traje ova akcija, i Dragan je 45 osoba kojoj pomažemo. Do sada je prikupljeno oko 8.5 miliona dinara pomoći za ovih 45 osoba i nadam se da smo im mnogo pomogli, pre svega građani Novog Sada, posetioci Štranda u lečenju”, naveo je Nožinić.

Ova humana akcija tokom koje posetioci ponedeljkom umesto plaćanja karte za ulazak na plažu novac doniraju u kutije postavljene na ulazima, trajaće do kraja septembra, odnosno do kraja zvanične kupališne sezone na Štrandu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.