“Humani parking” kod Štranda za NURDOR

VIDEO K9: Uplatom parkiranja na takozvanom "Humanom parkingu" kod novosadskog Štranda, od danas pomažete Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, NURDOR.

0
18

“Humani parking” kod glavnog ulaza na Štrand danas su promovisali i zvanično pustili u rad direktor novosadskog Parking servisa i predsednica Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Parking servis je duštveno odgovorno preduzeće koje učestvuje u brojnim humanitarnim i drugim akcijama koji doprinose boljem kvalitetu života sugrađana u zajednici pa je i potpisivanje sporazuma o saradnji sa NURDOR-om logičan nastavak takvih aktivnosti, rekao je direktor ovog preduzeća, Stevan Lugonja.

Sva javna preduzeća u Novom Sadu podržavaju rad NURDOR-a i tokom protekle decenije dala su na razne načine ogromnu pomoć udruženju, istakla je predsednica NURDOR-a, Joland Korora.

Korora je podsetila da se svega nekoliko stotina metara dalje nalazi odeljenje Dečje onkologije koje je ovih dana, nažalost, puno.

Na ovih 28 parking mesta u Fruškogorskoj ulici korisnici imaju mogućnost da, slanjem broja 1 na SMS broj 1150 uplate celodnevno parkiranje u iznosu od 100 dinara i time doniraju sredstva za unapređenje kvaliteta lečenja i života dece obolele od malignih bolesti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.