Hotel za kućne ljubimce

VIDEO K9: Do kraja godine trebalo bi da proradi gradski pansion za vlasničke pse i mace, kažu u Zoohigijeni koji za ovaj projekat navode da je najveća njihova ovogodišnja investicija.

0
449

Uskoro bi trebalo da bude raspisana javna nabavka za izvođače radova za pansion za kućne ljubimce koji će se nalaziti na istoj parceli gde je i prihvatilište za napuštene pse u Šangaju.

Pansion će biti na raspolaganju svim sugrađanima koji ne mogu da zbrinu svoje kućne ljubimce za vreme odmora.

“Naši sugrađani će imati jedno prijatno mesto da mogu uz puno poverenja nama da ostave na čuvanje, Zoohigijeni, svoje kućne ljubimce, o kojima će naravno da brinu naši doktori veterinarske medicine i veterinarski tehničari”, rekao je Aleksandar Bursać, direktor JKP “Zoohigijena i veterina”.

Za buduće korisnike ovih usluga nema bojazni da će se njihovi ljubimci mešati s napuštenim psima jer će dva objekta biti fizički odvojena. A usluge će biti profesionalne kao što će i komfor biti zagarantovan.

“Mislim da se radi o nekih pedesetak jedinki, što kuca što maca, tako da će to biti neki kapaciteti. Mi ćemo imati to u flutoaciji, ali trenutno mislim da će moći da boravi toliko jedinki”, naveo je Bursać.

Cenovnik će biti prihvatljiv i prilagođen tržišnim kretanjima, kaže Bursać. Najvažnije je, kako je istakao, da će ljudi imati mogućnost izbora gde da ostave ljubimce i da znaju da će oni biti zbrinuti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.