Harmonija Novog Sada

VIDEO K9: Početkom maja Turistička organizacija Novog Sada pokrenula je kampanju pd nazivom „Novi Sad – harmonija koja insipriše i budi sva čula“ sa ciljem da naš grad i dalje bude u fokusu interesovanja domaćih i regionalnih turista.

0
151

„Novi Sad – harmonija koja insipriše i budi sva čula“ je nova kampanja gradske Turističke organizacije koja bi trebalo da u srpsku Atinu privuče što više domaćih i stranih turista. Putem društvenih mreža ova kampanja biće promovisana i u Rusiji, Nemačkoj i Turskoj, kažu u TONS-u.

U protekle skoro tri nedelje u Novom Sadu su boravili i mladi poznati blogeri što je još jedna pozitivna kampanja za turizam našeg grada, naročito važnja za privlačenje mlađih posetilaca, kaže Putin

Kampanja „Novi Sad – harmonija koja insipriše i budi sva čula“ trajaće narednih nekoliko meseci.

Međunaradni turizam je tokom cele prošle godine bio u zastoju zbog korona virusa, pa je i u Novom Sadu zabeležen veliki pad kada je reč o broju noćenja stranih turista, a još jedan način da ih privučemo u naš grad jeste masovna vakcinacja, kaže Putin, koja će doprineti i tome da se turisti ovde osećaju bezbedno i sigurno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.