Gužva na železničkoj stanici

VIDEO K9: Uoči praznika gužva na autobuskoj i železničkoj stanici znatno je veća. Redovi vožnje su standardni, a ukoliko bude potrebe za pojačanjem nekih linija, to će naknadno biti objavljeno.

560

Železnička stanica našeg grada ovih dana broji više putnika nego inače. U susret praznicima ono što putnike najčešće zanima jeste red vožnje, da li su promenjene cene karata, ali i eventualna kašnjenja vozova.

“Maltene za sve pravce imamo povećan broj putnika, naročito za pravac prema Crnoj gori. Cene su ostale nepromenjene”- rekao nam je Veselin Simović sa Železničke stanice Novi Sad.

Naši sugrađani, koje smo sreli, međutim, kažu da ne idu nigde, da rade ili spremaju ispite i da je praznik pre kratak za putovanja. 

U odnosu na gužve koje pojedini vozovi u određenim pravcima imaju svakodnevno, neke od linija koje će saobraćati u danima praznika moraće da budu pojačane u zavisnosti od potražnje karata za te pravce.

Na Železničkoj stanici očekuju da će morati da povećaju broj polazaka za Bar.

S obzirom na to da se putnici odlučuju na polazak na putovanje i u poslednjem trenutku, njima se zbog gužve koja je očekivana u ovo vreme preporučuje da na vreme kupe kartu kako bi sebi osigurali mesto u vozu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.