Grejna sezona od 16. oktobra

VIDEO K9: Novosadska toplana spremna je za početak nove grejne sezone koja će početi u ponedeljak, 16. oktobra. Tople probe u objektima njenih korisnika biće obavljene dana ranije.

0
54

Novosadska toplana od ponedeljka počinje sa grejanjem više od 112.000 stanova i poslovnih prostora u našem gradu, a tople probe planirane su za nedelju.

Postrojenje daljinskog grejanja u toplotnom području toplana ”Istok”, u Ulici Marka Miljanova, pred početak grejne sezone, obišli su danas gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i direktor Novosadske toplane Nenad Barac sa saradnicima.

U poslednjih deset godina u sistem daljinskog grejanja Novog Sada investirano je preko 85 miliona evra, izjavio je Đurić.

Novosadska toplana snabdeva toplotnom energijom 76% objekata u Gradu, a njeni toplotni izvori primer su, kako je istakao, modernizovanih, potpuno automatizovanih i na najvišem nivou digitalizovanih postrojenja.

U planu je, kako je rekao, sprovođenje Startegije razvoja sistema daljinskog grejanja do 2030. godine i dalji razvoj sistema.

Novosadska toplana u potpunosti je spremna za predstojeću grejnu sezonu i redovnu isporuku toplotne energije za grejanje, u skladu sa režimom rada i spoljašnjom temperaturom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.