Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove u većem prostoru

VIDEO K9: Nedostatak prostora razlog je za preseljenje Gradske uprave za urbanizam i građevinske poslove koja se od petka više ne nalazi u Radničkoj ulici broj 2.

170

Nova adresa Gradske uprave za urbanizam i građevinske poslove od nedavno je Školska ulica broj 3, na Grbavici.

“Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove je preseljena u petak prošli u nove prostorije. Znači u ulici Školska broj 3. Tako da pozivam ovim putem građanstvo da sve svoje potrebe iz ove oblasti mogu ubuduće da obavljaju na ovoj adresi”, rekao je Slobodan Bekrić, šef Odseka za ozakonjenje.

Manjak i dotrajalost prostorija na nekadašnjoj lokaciji, objasnio je Bekrić, uslovio je preseljenje ove gradske uprave.

“Zgrada je dosta stara i oronula bila. Videli ste da su to bile stare barake koje su već i ruševne tako bilo je stvarno neophodno da se obezbedi novi prostor za rad”, kazao je Bekrić.

Prema njegovim rečima, preseljene su sve kancelarije, odnosno svi sektori koje pokriva Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove kao što je sektor objedinjene procedure koji se bavi redovnim postupkom izdavanja građevinskih dozvola i lokacijskih uslova i ostali.

“Zatim, bavimo se poslovima izrade planskih dokumenata, sve primedbe sugestije vezane za nacrt planskih dokumenata se ovde predaju. Bavimo se poslovima ozakonjenja nezakonito izgrađenih objekata, tako da suštinski to je nešto centralno što se obavlja u ovoj upravi”, naveo je on.

Podsetimo, rad s građanima je i dalje svakog radnog dana od 10 do 13 časova, a broj telefona je ostao isti, 021/422-644.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.