Gradska biblioteka upisuje nove članove

VIDEO K9: Gradska biblioteka u našem gradu započela je sa upisom novih članova. Svi naši sugrađani koji se odluče da se upišu u gradsku biblioteku očekuju brojne povoljnosti, i naravno ogroman izbor štiva.

691

Gotovo sve kategorije stanovništva imaće razne popuste prilikom upisa u Gradsku biblioteku. Za svu decu do 14 godina, upis će inositi svega 300 dinara, dok srednjoškolc svoju člansku kartu mogu da dobiju za 500.

Ukoliko cela porodica želi da kolektivno postane član biblioteke, sa zasebnim članskim kartama naravno, to će je koštati ravno 700 dinara. Posebne povoljnost važe za naše najmlađe sugrađane.

To će biti jedinstvena prilika da naši najmlađi sugrađani počnu sa druženjem sa knjigama, ukoliko su to već propustili u najranijoj dobi svog života.

Naši sugrađani izgleda uživaju da provode svoje vreme u druženju sa svojim mališanima i prigodnim knjigama, s obzirom na savete koje su nam dali o tome kako najlakše privoleti mališane da krenu u avanturu sa knjigama.

Članstvo u Gradkoj biblioteci traje ravno godinu dana, i to od datuma kad je izvađenja članska karta do istog datuma naredne godine. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.