Građevinska sezona Novosadske toplane

VIDEO K9: Novosađani su navikli da početak građevinske sezone u našem gradu znači i otvaranje brojnih gradilišta Novosadske toplane zbog kojih dolazi do čestih izmena režima saobraćaja u brojnim ulicama. Ipak, ovi radovi su neophodni kako bi naredna grejna sezona bila što efikasnija i kvalitetnija, poručuju iz Novosadske toplane.

0
80

Građevinska sezona Novosadske toplane je u toku i širom grada otvorena su gradilišta kako na zameni dotrajalih instalacija gradske vrelovodne mreže, njednoj izgradnji i rekonstrukciji, tako i na ugradni priključaka i šahtova za pojedine objekte.

Ivana Stanimirović, PR-ka JKP Novosadska toplana, podsetila je i da su prošle nedelje počeli radovi na rekonstrukciji vrelovodne mreže duž parne strane Bulevara oslobođenja, od ugla sa Bulevarom Jaše Tomića do broja 8 na Bulevaru oslobođenja.

Svi ranije započeti radovi od početka građevinske sezone odvijaju se planiranom dinamikom, naglasila je Stanimirović, koja je ponovo skrenula pažnju na brigu o kućnim instalacijama koja je u nadležnosti vlasnika objekta.

Korisnički centar Novosadske toplane nalazi se u Ulici Vladimira Nikolića 1, a sugrađanima je za kontakt na raspolaganju i e-adresa osj@nstoplana.rs kao i telefon 0800-100-021 svakodnevno od 6 do 22 časa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.