Građanima (ne)smetaju trobojke

VIDEO K9: Farbanje pojedinih fasada i stubova zgrada na Limanima 3 i 4 bojama trobojke krajem avgusta i početkom ovog meseca izazvao je veliku pažnju javnosti i stranačkih reakcija, a Savet Mesne zajednice Liman 3 podnela je i prijave po pritužbama građana nadležnoj Gradskoj upravi i policiji zbog vandalizma i uništavanja imovine.

0
20

Građani i korisnici poslovnih prostora su u četvrtak angažovali molere, koje su sami platili kako bi stubove ispred poslovne zgrade na Limanu vratili u prvobitno stanje nakon prvog farbanja u boje trobojke.

Odgovornost za farbanje trobojke na fasadama i stubovima zgrada na Limanu 3 i 4, bez prethodne dozvole stanara, još uvek niko nije preuzeo, kažu u Mesnoj zajednici Liman 3 u kojoj su na lokalnim izborima letos pobedili nestranački kandidati.

Član Saveta Mesne zajednice Liman 3 Svetozar Janković ističe da su stanovnici stambene zajednice „Park City“, nakon što su stubovi preko noći ponovo osvanuli u bojama srpske zastave, po drugi put prosledili žalbe i prtužbe građana Policijskoj upravi Novi Sad i Komunalnoj policiji, na koje još uvek čekaju odgovor.

Slučaj su pojedine opozicione partije iskoristile za međusobne optužbe, a pre nedelju dana je na pitanje novinara o ovom dešavanju, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao, između ostalog, da je zabrinut zato što određenom broju stanara Limana smetaju srpske trobojke na fasadama zgrada.

U Mesnoj zajednici Liman 3 navode da su učinili sve što je u njihovoj nadležnosti kada su pitanju žalbe i pritužbe građana o ovoj temi, a da bi dalje time trebali da se pozabave MUP i Komunalna policija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.