Građani se najčešće žale na komunalni sistem

VIDEO K9: Građani Novog Sada svake prve srede u mesecu mogu lično da predaju svoje žalbe, predstavke ili predloge Komisiji za predstavke i predloge Skupštine grada i da popričaju sa članovima Komisije o svojim problemima.

0
441

Komisija za predstavke i predloge danas nije imala puno posla, s obzirom na to da se pojavio samo jedan građanin koji je podneo inicijativu da se kod spomenika “Žar ptica”, posvećenom nastradalim vojnicima u NATO agresiji na Jugoslaviju, plato nazove “Plato vojnika” i da se na spomeniku upišu sva imena nastradalih pripadnika armije.

“Komisija će danas održati sednicu zatvorenog tipa na kojoj ćemo razmotriti odgovore na predstavke koje su pristigle, kao i nove predstavke koje su nam sugrađani uputili. Komisija je u protekla tri meseca primila 15 predstavki i očekujemo da će se u narednih mesec dana sve predstavke uspešno rešiti”, rekao je Marko Jovanović, predsednik Komisije za predstavke i predloge.

Jovanović kaže da Komisija ima odličnu realizaciju predstavki građana jer oni su spona između njih, gradskih institucija i javno komunalnih preduzeća, na koje građani imaju najčešće primedbe, kao i na objedinjenu naplatu, a najčešće se žale sugrađani iz prigradskih naselja gde još nije u potpunosti rešena komunalna infrastruktura.

Zato pozivaju sve one koji imaju bilo kakav problem da se jave prve srede u mesecu Komisiji, kako bi pokušali da zajednički reše probleme.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.