Građani (ne)tolerantni na radove

VIDEO K9: Na više saobraćajnica u Novom Sadu u toku su sanacije kolovoza, a rok za završetak radova na nekima od njih još uvek nije poznat.

0
52

Širom Novog Sada u toku su radovi na sanaciji kolovoza, što je dovelo do izmena u režimu saobraćaja i stvaranja gužvi.

Trenutno se na Futoškom putu radi na desnoj kolovoznoj traci, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope, a radovi na ovoj deonici trajaće do petka, 4. novembra, kada će biti pušten saobraćaj. Istog dana, međutim počeće radovi na levoj kolovoznoj traci, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope, saopšteno je iz Gradske uprave.

Sugrađani imaju različito mišljenje o ovim radovima.

Trenutno su aktuelni radovi i u Ulici Doža Đerđa. U prvoj fazi radovi se obavljaju u delu od Puškinove pa do kraja ulice, dok druga faza obuhvata deonicu od Braće Ribnikar do Puškinove i taj deo ulice će od četvrtka, 3. novembra, biti zatvoren za saobraćaj.

Danas su počeli radovi i na deonici od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, zbog ćega je obustavljen saobraćaj na ovom delu saobraćajnice.

S obzirom na to da je već počeo i novembar, mnogi sugrađani se pitaju kada će radovi biti gotovi i da li će ulice ostati raskopane i ukoliko zahladni i počnu padavine.

Član Gradskog veća za saobraćaj i puteve, Aleksandar Kravić, je za Kanal 9 rekao da ne može tačno da precizira kada će svi radovi biti završeni i saobraćaj u gradu normalizovan.

Podsetimo na kraju i  da je nakon završenih putarskih radova, od danas uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja na delu Bulevara Jovana Dučića, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.