Grad pomaže novosadske fudbalske klubove

VIDEO: U Svečanoj sali Gradske kuće u Novom Sadu danas je uručena sportska oprema predstavnicima fudbalskih klubova sa teritorije grada.

0
997

Kompletnu sportsku opremu koja obuhvata dresove, štucne, kopačke, šorceve i lopte dobilo je deset klubova sa teritorije grada Novog Sada.

Sportisti su zahvalni Gradskoj upravi za sport što, kao i svaki put do sada, kako su istakli, ima razumevanje za njihove potrebe.

“Ovom prilikom želim da se zahvalim gradonačelniku i njegovim saradnicima, Fudbalskim savezima Novog Sada, Vojvodine i Srbije koji su imali sluha i razumevanja da pomognu klubovima, jer većina klubova danas ima dosta problema i ovo mnogo znači klubovima”, rekao je Milan Živković iz FK „Kabel“.

Predstavnicima klubova sportsku opremu su uručili član gradskog veća za sport i omladinu, Ognjen Cvjetićanin i predsednik Fudbalskog saveza grada Novog Sada, Goran Antić.

“Ova donacija mnogo znači za nas i fudbalske klubove, to je sportska oprema koju mi koristimo, svaka donacija nam je važna i bitna i konačno imamo razumevanja u Gradskoj upravi za sport”, naveo je Antić.

 

“Akcija ima za cilj da rasteretimo i budžet roditelja, jer danas znamo koliko je teško da se prikupi oprema i svi uslovi za trening, članirana i putovanja. Meni je čast da sam u timu gradonačelnika, gde se ima sluha i želje da se pomogne i da grad uvek stane iza Fudbalskog saveza grada Novog Sada”, istakao je Cvjetićanin.

Ovo je jedna u nizu akcija koje Gradska uprava za sport sprovodi svake godine, sa ciljem podrške našim sportistima i fudbalskim klubovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.