Grad o sudbini JKP Stan

VIDEO K9: Za koji dan biće poznato da li će Grad Novi Sad ući u pregovore sa ponuđačem za javno-privatno partnersvo sa Javno-komunalnim preduzećem Stan, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika, odakle stižu i uveravanja da grad radi na rešavanju pitanja ovog preduzeća.

342

Grad Novi Sad i JKP „Stan“ Novi Sad su, kao naručioci, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama i Zakonom o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama, sproveli otvoreni postupak javne nabavke, koji je, nakon izvršene stručne ocene, obustavljen.

S obzirom na to da Zakon o javnim nabavkama predviđa mogućnost da se, nakon sprovedenog otvorenog postupka, sa ponuđačem koji je dostavio ponudu, uđe u pregovarački postupak, naručioci će u narednih nekoliko dana, doneti odluku da li će se iskoristiti takva mogućnost.

Pregovarački postupak podrazumeva značajno kraće rokove i proceduru u kojoj ponuđač dopunjava svoju ponudu dostavljenu u otvorenom postupku, tako da je učini prihvatljivom. Komisija je danas održala sastanak sa ponuđačem, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, na osnovu kojeg će, između ostalog, odlučiti o daljem toku postupka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.