JKP Informatika: Novosađani uredne platiše

VIDEO K9: Novosađani su i u 2017. godini bili redovne platiše, kažu u Javno komunalnom preduzeću Informatika, gde ističu da je naplativost njihovih usluga od sugrađana iznosila 90 posto.

0
500

Preko 80.000 sugrađana oslobođeno je plaćanja nekog računa od 2007. godine kroz akciju Plava kućna računaljka, kažu u Informatici.

Prošle godine, kako ističu, uspešno je sprovedena i akcija otpisa kamate dužnicima.

“Ono što jo možemo da kažemo za 2017. godinu, imali smo uspešnu akciju otpisa kamate, rok je bio 30. novembar i veliki odziv je bio dužnika, dakle, iskoristili su tu mogućnost plaćanja glavnice i troškova prinudne naplate uz otpis kamate”, rekla je Mirjana Beronja, portparolka JKP Informatika.

Beronja je podsetila i da je Informatika otvorila još jednu šalter salu za reklamacije i informacije na Bulevaru cara Lazara 3.

“Gde građani mogu da dobiju sve potrebne informacije, da reklamiraju račun, ukoliko račun ne plaćaju u celosti, takođe dobiju pripremu za plaćanje računa, zati, mogućnost potpisa sporazuma o izmirenju dugovanja na rate”, navela je Beronja.

Ona je podsetila i na akciju kojom je sugrađanima omogućeno korišćenje besplatnog interneta na 32 lokacije u gradu, dok je 2018. godine slična akcija planirana i za neka okolna mesta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.