Gotova sportska sala u Alibunaru

VIDEO K9: Đaci i predškolci u Alibunaru dobili su novu fiskulturnu salu za koju je pokrajina izdvojila više od 76 miliona dinara.

14

U Alibunar je stavljena u funkciju nova fiskulturna sala u Osnovnoj školi „Bratstvo i jedinstvo“ namenjena i đacima Elektro-tehničke škole „Dositej Obradović“ i Predškolskoj ustanovi „Poletarac“.

Za završetak radova na izgradnji ove sale, ukupne površine 1.913 metara kvadratnih, iz pokrajinskog budžeta izdvojeno je 76,2 miliona dinara.

„Zadovoljan sam što smo ovaj projekat priveli kraju. Obezbedili smo i dodatna sredstva u visini od 18 miliona dinara za opremanje i za dva do tri meseca ona će biti dostupna deci, đacima, ali i svim građanima opštine“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović.

Ova investicija, kako je tom prilikom rečeno, ima višestruk značaj za učenike i građane Alibunara, s obzirom da pedeset godina nisu imali sportsku salu.

Za nekoliko nedelja, prema rečima predsednika Pokrajinske vlade, biće otvorena i fiskulturna sala u Beloj Crkvi, te da su u toku i završni radovi na izgradnji sportske sale u Despotovu, u opštini Bačka Palanka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.