Goran Radonjić novi v.d. načelnika PU Novi Sad

VIDEO K9: Goran Radonjić novi je vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave Novi Sad. Radonjić je na ovo mesto postavljen skoro tri meseca nakon hapšenja prethodnog načelnika policije Slobodana Malešića po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.

0
16

S novim vršiocem dužnosti načelnika novosadske policijske uprave sastali su se ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i gradonačelnik Novog Sada Milošem Vučevićem.

Na sastanku je, kako je saopšteno, razmatrana aktuelna bezbednosna situacija u našem gradu, kao i modaliteti za jačanje saradnje policijske uprave sa lokalnom samoupravom radi unapređenja bezbednosti i zaštite građana Novog Sada, posebno imajući u vidu da je Novi Sad Evropska prestonica kulture, te da se u sklopu promocije očekuju brojne manifestacije i događaji sa velikim brojem posetilaca, a, takođe, i zbog toga što je Novi Sad tradicionalno domaćin jednog od najvećih i najposećenijih muzičkih festivala u Evropi „Egzita“.

Gradonačelnik je čestitao Radonjiću na imenovanju te istakao da je njihov zajednički prioritet taj da Novi Sad bude bezbedan i da zato Grad pruža apsolutnu i kontinuiranu podršku Policijskoj upravi.

Ministar Vulin naveo je da od v.d. načelnika očekuje maksimalno angažovanje i efikasnost te se zahvalio gradonačelniku Vučeviću i Gradu Novom Sadu na punoj podršci koju pružaju policijskoj upravi, kako kroz materijalnu pomoć, tako i kroz sve zajedničke projekte u cilju, kako je navedeno, podizanja bezbednosti građana.

Ministar je ovom prilikom odao poštu i položio cveće na spomen obeležje poginulim pripadnicima Policijske uprave Novi Sad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.