Glasali nosioci lista i stranački lideri

VIDEO K9: A svoju građansku dužnost danas su ispunili i nosioci lista i stranački lideri.

0
24

Većina stranačkih lidera je poranila da danas ispuni svoju građansku dužnost i glasa, te su među prvima na svojim biračkim mestima bili pripadnici vladajuće, ali i opozicionih stranaka.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je jutros oko 8.50 u vrtiću “Tesla – Nauka za život” na Novom Beogradu. Vučić je nosilac liste “Srbija ne sme da stane”, koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke.

Premijerka Srbije i kandidatkinja sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” Ana Brnabić glasala je jutros u 9.15 časova u Školi za dizajn, u beogradskom naselju Dedinje, a prethodno je i ministarka za zaštitu zivotne sredine i funkcionerka Srpske napredne stranke Irena Vujović glasala na tom biračkom mestu.

Ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević glasao je na vanrednim parlamentarnim i pokrajinskim izborima na birackom mestu MZ Narodni heroji u Novom Sadu.

Vršilac dužnosti predsednika Saveza vojvođanskih Mađara i nosilac republičke izborne liste Saveza vojvođanskih Mađara glasao je u MZ Dudova Suma u Subotici.

Predsednik Socijalisticke partije Srbije Ivica Dacic na vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima glasao je na birackom mestu na Dedinju,  a u Zdravstvenoj stanici u Beogradu glasli su prvi na listi Srbija protiv nasilja Radomir Lazović i predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić.  

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, treće na izbornoj listi “Srbija protiv nasilja” za parlamentarne izbore, glasao je ubrzo po otvaranja biračkog mesta, na Vračaru, jutros u 7.20. Na Vračaru je glasao i lider Nove Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović, koji je i jedan od licera koalicije NADA.

Zamenik predsednika Srpska radikalne stranke Aleksandar Šešelj glasao je jutros u 7.30 časova u Batajnici.
Jedan od nosilaca liste za Beograd “Srbija protiv nasilja“ Dobrica Veselinović glasao je petnaestak minuta posle 10 časova na biračkom mestu na Novom Beogradu.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i jedna od nosilaca liste ‘Srbija protiv nasilja’ Marinika Tepić glasala je u novosadskoj MZ ‘Sonja Marinković’ tridesetak minuta posle 8 časova.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić glasao je na biračkom mestona Vračaru u Beogradu. Kopredsednik stranke Zajedno, kandidat za gradonačelnika Šapca liste “Šabac protiv nasilja” i kandidat za narodnog poslanika liste “Srbija protiv nasilja” Nebojša Zelenović glasao je jutros u osam časova u Mesnoj zajednici “Žika Popović” u Šapcu, dok je Vladimir Obradovic glasao na na birackom mestu u Subotickoj ulici u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.