Free treninzi Đačko 2017.

VIDEO K9: Na Đačkom igralištu u Novom Sadu već dve godine održavaju se besplatni sportski treninzi. Program, koji je pokrenuo sugrađanin Stevan Dražić sa svojim prijateljima, pruža raznovrsne sadržaje, a prvi zainteresovani su se javili putem Facebook stranice pod imenom Free treninzi Đačko. Iz godine u godinu broj posetilaca je sve veći, dok je 2016. oboren rekord sa preko 120 učesnika na jednom treningu.

0
2436

Treninge odlikuje raznovrsnost vežbi, ali i starosnih uzrasta posetilaca. Tako na treninzima možete zateći populaciju od 14 godina pa naviše, dok su najzastupljeniji studenti od 20, 25 godina.

2016-tu će organizatori Free trninga Đačko pamtiti po oborenom rekordu po broju učesnika na jednom treningu, kada ih je bilo čak 120. Iako je zimski period to ih ne sprečava da i dalje vredno vežbaju, samo u malo drugačijim uslovima.

“Nismo na Đačkom, pravimo pauzu na otvorenom i trenutno smo u sali fitness centra Gimnas, tamo nas mogu naći i trenirati s nama svakim danom od ponedeljka do petka, od 19 do 20 časova”, rekao je Dražić.

Svaki trening se kombinuje iz više različitih treninga – od Crossfit, funkcionalni, fitness do kardio. Dražić je naveo da je, pored treniranja, najvažnije i druženje kroz organizovano planinarenje, šetnje po Fruškoj gori i uz druge aktivnosti.

“Jeste sam od početka na tim treninzima, od početka prošle godine, kako mislim da su krenuli negde oko 15 februara. Treninzi su sjajni. Ja samo to videla preko Facebooka tako je krenulo. Kad smo počeli bilo nas je svega 15-ak, a sada nas ima preko sto. I dalje se i preko zime održavaju treninzi, doduše nisu na Đačkom igralištu, ali će od proleća opet krenuti tu. Ono što je sjajno, što sam upoznala jednu divnu ekipu, nas sad jedno 20 ili 30 ima, koji se družimo konstantno”, rekla je Marija Milanković, jedna od redovnih učesnica u treninzima.

Svi koji žele da se pridruže treninzima mogu to da učine i putem Facebook grupe Free treninzi Đačko Novi  Sad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.