Fran Perea 13. maja u Novom Sadu

VIDEO K9: Kulturni milje u Srbiji i popularnost koju je Fran Perea stekao kao protagonista serije Seranovi omogućili su da ovaj španski umetnik svoj novi album promoviše u Našoj zemlji. Perea u Novom Sadu gostuje 13. maja u Srpskom narodnom pozorištu, uz podršku Instituta Servantes i nekoliko srpskih Univerziteta i insitucija kulture.

0
912

Fran Parea se muzičkoj karijeri vraća novim albumom ”Reč putuje”, koji želi premijerno da predstavi u našem gradu, zahvaljujući pozivima koje mu obožavaoci upućuju na društvenim mrežama.

“Mi zaista sa velikim entutijazmom spremamo ovaj šou i želimo da to uživo bude zaista najbolje što možemo i da ljudi koji nas ovde znaju po tim pesmama i seriji koju toliko volite Seranovi, da mogu projektovana slova da čitaju i pevaju zajedno sa nama i da proizvedemo jednu dirljivu i veoma burnu emociju”, rekao je Perea.

Novi album Frana Peree oličava umetnika koji se posle osam godina muzičke pauze vraća na scenu novim pesmama koje pokazuju kreativno odrastanje momka koji se proslavio kao Markos Serano.

Emitovanje čuvene španske serije Seranovi i pesama koje je izvodio Fran Perea bile su podstrek mnogim mladim ljudima iz Srbije da se odluče za učenje španskog jezika.

“Zahvaljujući studentima koji su na Filozofskom fakultetu u NS spontano predstavili seriju Seranovi po kojoj je Fran pre svega ovde poznat i odsvirali i otpevali jednu njegovu pesmu taj kratak video zapis je daleko stigao i došao je do Franovog producenta ali su ga pre toga na društvenim mrežama pozivali da dođe u Srbiju, za njega je to jako egzotično,a za nas verujte mnogim studentima ostvarenje sna”, navela je Bojana Kovačević Petrović, profesorka španskog jezika.

Novosađani će Perea moći da vide i čuju 13. maja, u nedelju, u Srpskom narodnom pozorištu, a u Beogradu će ovaj umetnik nastupiti 15. maja u Domu omladine

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.