Fotografiši, osvoji i pokloni

VIDEO K9: Ljubitelji fotografije u prilici su da se prijave na konkurs za najbolju fotografiju koji organizuje Škola fotografije Ars akademija u saradnji sa Muzejem Vojvodine. Najbolji autori biće nagrađeni besplatnim kursevima digitalne fotografije.

0
553

U konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani koji su spremni da, ukoliko osvoje nagradu, istu poklone dragoj osobi koja voli fotografiju.

“Može da konkuriše bilo ko, nismo ograničili u smislu godišta, jedini uslov konkursa je da nagradu koju osvoji taj neko ko dobije nagradu, je da pokloni nekome ko voli fotografiju, to jest ko može da dolazi na kurseve fotografije. Tako da ovo je borba za nekog ko vam je drag, ko voli fotografiju. Najviše bih voleo da je to neko ko nema mogućnosti da se školuje iz te oblasti, a da opet bi voleo da dođe na jedan kurs fotografije i da prođe sve one najbitnije stvari fotografije”, rekao je Željko Savić, strukovni inženjer fotografije.

Na konkurs je moguće prijaviti do tri fotografije, a tema je slobodna.

“Znači, bukvalno možete da šaljete fotografije vi koji ste zainteresovani, iz oblasti prirode, bilo da je reč o makrofotografiji, nekim pejzažima, portretima, umetničkim fotografijama, dokumentarnim fotografijama, ili nekom eksperimentalnom fotografijom. Tako da na vama je stvar mašte, na nama je da procenimo koji radovi će biti najinteresantniji i najbolji i najuspešniji. Tako da ti koji osvoje nagradu dobiće i nagradu, a u pitanju su tri nagrade tog kursa”, naveo je Savić.

Nagrada za prvo mesto je besplatan celokupan kurs fotografije u trajanju od šest meseci, drugo mesto biće nagrađeno kursom fotografije u trajanju od 4 meseca, dok je za treće mesto predviđen kurs u trajanju od 2 meseca.

Konkurs traje do 30. avgusta, a rezultati će biti saopšteni do 05. septembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.