Fotografije u duhu Novog Sada

VIDEO K9: Za fotografiju koja je uspela da uhvati duh Novog Sada i emociju vezanu za naš grad autor može dobiti jednu od vrednih nagrada na foto konkursu koji je i ove godine raspisala Turistička organizacija Novog Sada.

0
59

U toku je nagradni foto konkurs koji je Turistička organizacija Novog Sada pokrenula pre nedelju dana u okviru svoje sezonske kampanje “Oseti duh Novog Sada” koja, između ostalog, podrazumeva promotivne aktivnosti na društvenim mrežama kao i objave na domaćim i regionalnim portalima u cilju turističke promocije našeg grada.

U konkurenciji će biti fotografije ne starije od godinu dana, a ono što je važno je da na njima budu uhvaćene duh i emocija koju autor nosi iz Novog Sada.

Obezbeđene su i vredne nagrade za najbolje koje odabere stručni žiri koji će činiti predstavnici TONS-a, glavnog sponzora i saradnik fotograf.

Među nagradama su mobilni telefon, noćenje sa doručkom i degustacija jednog vinskog podruma iz Ledinaca, spa dan u velnes centru, nekoliko novosadskih hotela obezbeđuje noćenja sa doručkom za dve osobe, obroci u restoranima i poslastičarnicama, vaučeri lokalnih proizvođača za njihove proizvode i mnoge druge.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.