Foto kurs za mlade Novosađane

VIDEO K9: VIDEO K9: Fotografija je danas popularan i unosan posao među mladima, a za one koji nisu u radnom odnosu, Udruženje Remiks je organizovalo je edukativni kurs fotografije za koji su prijave u toku.

0
22

Fotografija više nije zanimanje profesionalaca i postala je svakodnevnica svakog modernog čoveka.

Pored svakodnevnog kačenja slika na društvene mreže, fotografija je, međutim, i zanimanje koje donosi novac.

Ovaj potencijal prepoznalo je i Udruženje Remiks, a povodom Međunarodnog dana mladih, obeleženog 12. avgusta, otvorili su prijave za besplatan foto kurs namenjen nezaposlenim mladim ljudima sa teritorije Novog Sada.

Kurs počinje u septembru i trajaće 4 meseca. Agenda, kaže Ivana Jovanović iz Udruženja Remiks, nije opterećujuća i sastoji se od teorijskih predavanja i praktičnih vežbi.

Ove godine, program je obogaćen i predavanjem o zaštiti prava intelektualne svojine u oblasti fotografije, koje je, navodi Jovanović, izuzetno važno za sve koji žele profesionalno da se bave ovim poslom.

Na kurs će biti primljeno 10 mladih, a jedini uslovi su da imaju prebivalište na teritoriji Novog Sada i da nisu i radnom odnosu. Prethodno iskustvo sa fotografijom je poželjno, ali ne i presudno. Prijave su otvorene na sajtu udruženjeremiks.rs do 26. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.